Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Haziran 2018 - 16:18 Yorum: 0

Başkan Korkusuz kursiyerlerle bir araya geldi

Tuzluca Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, Halk Eğitim Müdürü Hamit Ulutaş, Milli Eğitim Müdürü Turkay Otay, Öğretmen ve kursiyerler bir araya...

Başkan Korkusuz kursiyerlerle bir araya geldi

Tuzluca Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, Halk Eğitim Müdürü Hamit Ulutaş, Milli Eğitim Müdürü Turkay Otay, Öğretmen ve kursiyerler bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Tuzluca Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, "Bugün Tuzluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören kursiyerlerimizle birlikte belediyemizin hizmetleriyle ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Başta Halk Eğitim Müdürümüz Hamit Ulutaş olmak üzere katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Yapılacak çalışmalara belediye olarak dün verdiğimiz desteği bugün de devam ettireceğiz. Kursiyerlerin iyi bir eğitim süreci yaşamaları için her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber