Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 12:24 Yorum: 0

Başkan Köşker, zabıta teşkilatıyla bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker zabıta teşkilatının 190. yıl dönümünü münasebetiyle zabıta müdürlüğü idari ve çalışan personelleriyle...

Başkan Köşker, zabıta teşkilatıyla bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker zabıta teşkilatının 190. yıl dönümünü münasebetiyle zabıta müdürlüğü idari ve çalışan personelleriyle kahvaltıda bir geldi.

Zabıta teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları trafik eğitim parkında gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi. Zabıta Müdürlüğünün düzenlediği kahvaltı programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Zabıta Müdürü Hakkı Şen ve zabıta müdürlüğü personeli katıldı.

Programın ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Zabıta teşkilatının geçmişi aslında İslamiyet'in ilk yıllarına kadar uzanmaktadır. Her dönemde böyle bir teşkilata toplumlarda ihtiyaç duyulmuş ve günümüze kadar ulaşmış. Gebze Belediyesi olarak büyük bir aileyiz ve zabıta teşkilatımız bizi dışarıda vatandaşa karşı temsil eden bir birimimiz. Bu sebeple bizleri en iyi şekilde temsil eden siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gebze Belediyesi kurumsal bir belediye ve bu doğrultuda diğer belediyelere de örnek olacak çalışmalar yürütmemiz gerekiyor. Ben bu vesileyle zabıta teşkilatının 190. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor hepinizi Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Köşker, zabıta teşkilatıyla bir araya geldi

Başkan Köşker, zabıta teşkilatıyla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber