Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:45 Samsun’da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı12:44 TSE Ankara Kalite Kampüsü’nün inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı12:44 Rektör Özkan: "2 yıl içinde Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşacağım...12:44 Safrantech TEKNOFEST’te Karabük’ü temsil edecek12:41 Başkan Çolakbayrakdar: "Kayseri, Türkiye’nin tarımsal üretim merkezi olacak...12:40 Millî Mücadele’de Türk Ocakları’nın katkısı12:37 Aksaray’da iki araç kavşakta çarpıştı: 2 hafif yaralı12:37 Tartıştığı müşteriye amansız takip: 3 yaralı12:37 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı12:37 Büyükşehir’in Çocuklara Özel Şenliği’ne ücretsiz ulaşım imkânı12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı12:33 Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımı...12:31 Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü12:31 Deprem sonrası gök yüzünde oluşan bulutlanma ve renk hayrete düşürdü12:30 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasında kuaföre 47 yıl 15 aya kadar hapis t...12:30 Kemer’in ilk kültür evi açılıyor12:30 Bakan Ersoy: “Venedik Bienali, Türkiye’nin kültürel zenginliğini dünyaya gö...12:30 KUMSMALL’dam çocuklara özel 23 Nisan hediyesi
Yerel 24 Ocak 2017 - 13:53 Yorum: 0

Başkan Köşker’den İstasyon’a müjde

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İstasyon'a yapılacak modern kapalı pazar yerinin müjdesini verdi.

Başkan Köşker’den İstasyon’a müjde

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İstasyon'a yapılacak modern kapalı pazar yerinin müjdesini verdi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği Barış ve İstasyon mahalleri Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı İstasyon Bilim Sanat Merkezi'nde yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker iki mahalleye ilişkin yatırımların ve projelerin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdiği toplantıya AK Parti Gebze yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Toplantıda iki mahalleyi de kapsayan bir sunum gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "İstasyon mahallemize kazandırdığımız şu an içinde bulunduğumuz Bilim Sanat Merkezimiz'de bayanlara özel spor faaliyetlerimiz var. Tüm bayanları buralara spor yapmaya davet ediyoruz. Bu merkezler sizler için yapıldı size hizmet için yapıldı. İstasyon mahallesi için önümüzdeki yıl için bir kapalı pazar yeri projemiz var. Sokak arasında açılan açık pazarı kaldırıyoruz. Bu sayede hem pazar esnafını hem de mahalle sakinlerini bu çileden kurtaracağız. 6 dönüm arazi üzerine kurulacak kapalı pazar yeri sayesinde 2018 yılı sonunda bu pazarı da kaldırmış olacağız "dedi.

Başkan Köşker'in hizmet sunumunun sonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in misafirleri olan UCLG-MEWA üyesi Fildişi Sahili Belediye Başkanı Diane Nasseneba Toure ve Fas Belediye başkanı Mohamed Sefıanı kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ülkemizi ve Gebze'yi çok beğendiklerine vurgu yapan başkanlar, "Sizler şansı bir milletsiniz. Türkiye'nin son dönemde kat ettiği yol bizler için örnek teşkil ediyor. Başınızda gerçekten büyük bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanınız var. Bu anlamda ülke olarak çok şanslısınız. Gebze güzel bir şehir. Burada başkanımızın yaptığı çalışmaları inceleme fırsatı bulduk. Gerçekten Gebze Belediye Başkanı Adnan köşker projelerinde kimseyi unutmamış ve şehri güzelleştirmek adına çok ciddi hizmetler gerçekleşmiş. Biz de burada gördüğümüz birçok projeyi kendi ülkemizde uygulamayı düşünüyoruz" dedi.

Konuk başkanların konuşmasının ardından divana geçilen toplantıda mahalle sakinleri ve teşkilat üyelerinin talep ve önerileri alındı. Toplantı aile fotoğrafı ile son buldu.

Başkan Köşker’den İstasyon’a müjde

Başkan Köşker’den İstasyon’a müjde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber