Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siyaset 20 Şubat 2018 - 13:53 Yorum: 0

Başkan Kumluca’da halk toplantısına katıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu halkla istişare toplantısına katıldı.

Başkan Kumluca’da halk toplantısına katıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu halkla istişare toplantısına katıldı.

Kumluca Belediyesi Meclis Salonu'na gerçekleşen toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Öztürk ve Kumlucalı vatandaşlar katıldı. Toplantıda Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can katılımcılara Kumluca Belediyesi çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantıda konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bildiğiniz gibi 30 Mart yerel seçimleri sonrasında, Mayıs ayında yapılan Meclis toplantılarında karşılıklı olarak kardeş belediye olma kararı almıştık. Bartın Belediyesi olarak bizim 18 mahallemiz var. Almış olduğumuz bu karar ile Kumluca 19'cu mahallemiz oldu. Bu güzel beldemizde İsmail Başkan ve ekibi çok güzel çalışmalara imza atıyor. Yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyor, Bartın Belediyesi olarak bizlerde imkânlarımız ölçüsünde gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Bizlerin tek amacı ülkemize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek. Bu bilinçle aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Nazik daveti için Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can'a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum. Ayrıca kardeş Belediye Kumluca Belediyesi'ne bundan sonrada imkanlar elverdiği sürece gerekli desteği vermeye devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum" dedi.

Başkan Cemal Akın'ın ardından ise Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Can, konuşmasında, "Öncelikle Bartın'dan gelen misafirlerimize ve saygıdeğer hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden gayretle sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren çok güzel çalışmalara imza attık. Hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarda Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, bizlere her zaman destek oldu. Tüm Kumluca'da yaşayan vatandaşlarımız adına kendine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" diye konuştu.

Başkan Kumluca’da halk toplantısına katıldı

Başkan Kumluca’da halk toplantısına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber