Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

Başkan Kurt hatıra bileti aldı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor'un, 16 Ekim'de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra...

Başkan Kurt hatıra bileti aldı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor'un, 16 Ekim'de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak Eskişehirspor'a destek oldu.

Eskişehirspor'un, 16 Ekim'de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletleri Odunpazarı Belediyesi Meclisi'nde dağıtıldı. CHP Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Hüdai Doğu tarafından Eskişehirspor'a destek olunması için alınan hatıra biletleri, başta Başkan Kurt olmak üzere diğer meclis üyelerine de satıldı. Spora ve sporcuya her zaman destek veren Başkan Kurt, sabah aldığı hatıra biletinin yanı sıra Doğu tarafından dağıtılan bileti de satın aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber