Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurban Bayramı nedeniyle idari personelle bayramlaşmasının ardından Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler...

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurban Bayramı nedeniyle idari personelle bayramlaşmasının ardından Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

Fen işleri, temizlik işleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Başkan Kurt yaptığı konuşmalarda, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan personelin büyük bir aile kurduğuna dikkat çekti. Her bayramda geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşmaları büyüterek ve geliştirerek devam ettirmek istediklerini belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak güzel işlere imza attıklarını belirtti. Odunpazarı'nda yaşayanları daha da mutlu etmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan tüm personel Odunpazarı'nda yaşayanları daha mutlu ederiz diye düşünmeli. Onun için bundan sonraki dönemde biraz daha dikkatli, biraz da kaynaşık ve biraz da birlikte kucaklaşarak yürümeliyiz. Ben bu duygularla bayramınızı kutluyorum. Umarım, hep birlikte daha iyi günler, daha iyi bayramlar yaşarız" ifadelerini kullandı.

"Emek en yüce değerdir"

Konuşmalarında taşeron işçiliğe dikkat çeken Başkan Kurt, taşeron işçiliğin olduğu yerde kölelik olduğunu ifade etti. Taşeron işçilikte hak ve adaletin olmadığını kaydeden Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Taşeron işçiliğin olduğu yerde kölelik vardır, hak ve adalet yoktur. Biz kendi inisiyatifimizle bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Burada da yasal pek çok engel var. Bir baskı düzeni var. Sessiz kaldığınız sürece bu daha da büyüyecek. Sendikal hak mücadelesinde bulunmadığınız sürece daha çok sıkıntı çekeceksiniz. Kimseden utanmadan, korkmadan bunun bir insan hakkı olduğunu bilerek istemeniz lazım. Emek en yüce değerdir. Üreten emek en yüce değerdir. Üreteceksiniz, çalışacaksınız ama hakkınızı da isteyeceksiniz."

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber