Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Kurt, yeni üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı ilçesinde ikamet eden ve 2016 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda...

Başkan Kurt, yeni üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı ilçesinde ikamet eden ve 2016 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarılı olarak çeşitli üniversitelere yerleşen öğrenciler ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Naci Eken ve Orhangazi Mahalle Muhtarı İhsan Çağlar'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kurt, üniversiteyi kazanan öğrencilerle yakından ilgilendi. Eğitim ve öğretimin önemine değinen Başkan Kurt, "Türkiye sizler gibi okuyan gençler sayesinde aydınlık yarınlara ulaşacak" dedi.

Eğitim, öğretim konusunda ve öğrencilere büyük destek sağladığı için Başkan Kurt'a teşekkür eden öğrenciler, Eskişehir ve Türkiye'nin geleceği için okumaktan vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Türkiye'nin geleceği için aydınlık kişilere ihtiyacı olduğunu ifade eden öğrenciler, bu eksiği kendileri gibi gençlerin kapatacağını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber