Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 17:53 Yorum: 0

Başkan Kutlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bu topraklarda zafere...

Başkan Kutlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bu topraklarda zafere hep milletin ulaştığını söyledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Türk milletinin tarihi boyunca hep zaferler kazandığına vurgu yapan Başkan Kutlu, "15 Temmuz 2016 gecesinde kalkışılan hain darbe girişimi de 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesinde olduğu gibi yine milletimizin zaferiyle sonuçlanmıştır. Bu millet zaferlere alışkındır" şeklinde konuştu.

Bu yıl 94.'sü kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, bu milletin yokluklara rağmen inançla toprağını nasıl müdafaa ettiğinin kanıtı olduğunu da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Kutlu, "Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan yüce milletimiz, tarihin her döneminde vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışan şer güçlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur. Tıpkı 94. yıl önce gerçekleşen Başkomutanlık Meydan Muharebesi gibi tıpkı 15 Temmuz 2016 gecesinde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimine karşı gösterilen mücadele gibi, 30 Ağustos 1922'de kazanılan ve sonrasında Zafer Bayramı olarak kutlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bir milletin onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesinin ta kendisidir. 94 yıl önce kahraman ordumuzun kazandığı bu zafer, milletimizin bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergesidir. Bu zaferin üzerinden geçen 94 yıldan sonra milletimiz bir kez daha milli iradenin zaferiyle neticelenen 15 Temmuz 2016 direnişini ortaya koymuştur. Bu da gösteriyor ki bu topraklarda halkın iradesi hep var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, bu toprakların bedelini canlarıyla ve kanlarıyla ödeyerek bizlere bırakan şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber