Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 13:03 Yorum: 0

Başkan Kutlu’dan Zabıta Haftası mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 190. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj...

Başkan Kutlu’dan Zabıta Haftası mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 190. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlandığını belirtti.

Kutlu, "Halkımızın sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan zabıta teşkilatına ve belediyemiz bünyesinde çalışan zabıta arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyelerin vatandaşla arasında köprü vazifesi gören zabıta teşkilatı, vatandaşların huzuru için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamaktadır. Belediyemiz bünyesinde de, daha yaşanabilir bir Adıyaman için büyük bir gayret ve özveri ile çalışan zabıta ekiplerimiz, vatandaşın karşısında değil, her zaman yanında olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber