Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 20:03 Yorum: 0

Başkan Mahmut Badem'in acı günü

Ödemiş Belediye Başkanı Badem’in annesi Şerife Badem vefat etti

Başkan Mahmut Badem'in acı günü

İZMİR (AA) - Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in annesi Şerife Badem (91), vefat etti. 

Emiroğlu Mahallesi Gençlik Caddesi'nde oğlu Ödemiş Belediye Başkanı Badem ile aynı apartmanda oturan Şerife Badem, kalp rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi. 

Badem’in cenazesi, Büyük Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ahrandı Mezarlığı'nda defnedildi. 

 

Cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Bayındır Kaymakamı Barboras Baran, Beydağ Kaymakamı İlhan İlkan, Kiraz Kaymakamı Metin Demirel, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Ödemiş ve çevre ilçelerin emniyet müdürleri ile daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda  vatandaş katıldı.

Yoğun katılım nedeniyle cenazede izdiham yaşandı. 

Ödemiş Belediye Başkanı Badem ve diğer aile fertleri, cenazenin defninin ardından Ahrandı Mezarlığı'nda taziyeleri kabul etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber