Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Başkan Mehmet Keleş’ten taziye mesajı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari Şemdinli'deki Durak Karakolu'na yapılan saldırı sonucu 10 askerin şehit olduğu ve 8 sivil'in de hayatını...

Başkan Mehmet Keleş’ten taziye mesajı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari Şemdinli'deki Durak Karakolu'na yapılan saldırı sonucu 10 askerin şehit olduğu ve 8 sivil'in de hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

Başkan Keleş kınama mesajında, "Hakkari Şemdinli'deki Durak Karakolu'na bombalı araçla saldırı düzenlendi. Hain terör örgütü PKK" nın saldırısı sonucunda malesef 10 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Saldırıda 8 sivil de hayatını kaybetmiştir. Ülkemizin varlığını ve birliğini kasteden, bunun için her türlü cani olaya başvuran teröristler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır. Hain terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber