Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Başkan Memduh Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetimde

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi Serkent Mevkisinde yer alan kurban satış alanında...

Başkan Memduh Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetimde

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi Serkent Mevkisinde yer alan kurban satış alanında çalışmaları denetledi.

Kurbanlıkların için tartı, caraskallı kesim yeri, WC ve duş kabinleri ile

Mimarsinan, Bahçelievler Mahallesi, Serkent Mevkisinde yer alan Kurban satış alanında esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye halkın rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduklarını, vatandaşlarında kurallara riayet ederek temizlik kurallarına uymalarını istediklerini belirtti.

Rahat, Temiz ve Huzur İçerisinde Kurban Kesim Alanları Oluşturdu

İlçe sınırları içerisinde sadece Serkent'te kurbanlık satış alanı oluşturulduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Huzurlu Bayramları Yaşamamıza İmkan Sağlayan Şehitlerimize Minnettarlığımızı Sunmak İstiyorum.

Şehit Aileleri Başta Olmak Üzere Gazilerimizin...

"Melikgazi Belediyesi olarak kurban bayramı süresince huzurlu ve rahat bir bayram için tedbirler alındı. Kurban satış alanında belediye olarak gerekli çalışmalar yerine getirildi. Kurban Kesim yerinde canlı tartı aleti yeri hazırladık. Düzenli kapalı alanların oluşmasını sağladık. Caraskallı kesim yerleri inşa ettik. Satıcılar için wc ve duş kabinler kurduk. Sağlık ve temiz bir çevre oluşturmaya çalıştık. Bu alan sürekli ilaçlanmaktadır. Özellikle bu bayramın özelliği gereği temizlik işlerinde çalışan ekiplere takviye ekipler görevlendirdik. Kurban satış yerleri ile kurban kesim yerlerinde deterjanlı yıkama ve ilaçlama yapılacaktır. Bu vesile ile öncelikli bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Şehit aileleri başta olmak üzere gazilerimizin, Kayserili hemşerilerimizin, Türk Milletinin ve İslam Âleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum"

Başkan Memduh Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetimde

Başkan Memduh Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetimde

Başkan Memduh Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetimde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber