Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 09:48 Yorum: 0

Başkan Memiş’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Memiş’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Öğretmenlerin; üstlendiği misyonla 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olduğunu belirten Başkan Memiş mesajında şu ifadelere yer verdi; "Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibidir.

Öğretmen; işinin ehli bir usta gibi çocuk veya gencin geleceğini şekillendirir. Yalnızca bilginin öğretilmesini sağlamaz aynı zamanda istediğimiz davranışların çocukta kalıcı olmasını sağlayacak eğitimi verir. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber