Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 25 Temmuz 2017 - 14:23 Yorum: 0

Başkan Mustafa Demir:"Davaları hayretle izliyoruz, büyük bir tiyatro"

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Taksim'i işgal eden 99 askerin yargılandığı FETÖ davalarını takip etti.

Başkan Mustafa Demir:'Davaları hayretle izliyoruz, büyük bir tiyatro'

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Taksim'i işgal eden 99 askerin yargılandığı FETÖ davalarını takip etti. Duruşmaya ilişkin görüşlerini paylaşan Başkan Demir, "Davaları hayretle izliyoruz, büyük bir tiyatro. Örgütlü olduklarının kanaatini sıradan bir insanın gelip bir saat izleyerek verebilir. Örgütlü bir terör örgütü olduklarını aynı zamanda savunmalarıyla da ortaya koyuyorlar" dedi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz'da Taksim İşgaline ilişkin yürütülen 99 darbeci askerin yargılandığı davayı takip etti. Davayı takip etmek için Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde bulunan duruşma salonlarına gelen Başkan Demir'e belediye yetkileri ve AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile vatandaşlar eşlik etti. Başkan Mustafa Demir duruşmaya verilen arada duruşmadan izlenimlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

"Davaları hayretle izliyoruz, büyük bir tiyatro"

Yargılanan darbeci askerlerin savunmalarının büyük bir oyunculukla yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Demir, "Davaları hayretle izliyoruz, büyük bir tiyatro. Örgütlü olduklarının kanaatini sıradan bir insanın gelip bir saat izleyerek verebilir. Örgütlü bir terör örgütü olduklarını aynı zamanda savunmalarıyla da ortaya koyuyorlar. Biz 15 Temmuz'un şehit yakınları adına buradayız, gazilerimiz, milletimiz ve vatanımızın birliği beraberliği adına buradayız . Adalete güveniyoruz. Hayatları takiye ile geçmiş insanların burada bunları söylemesi kadar doğal bir şey yok. Milletine ihanet etmiş. Milletin savunması için milletin onlara emanet ettiği silahları , tankları, uçakları , helikopterleri millete karşı doğrultmuş ve ateş etmiş insanların burada bunları söylemesi kadar doğal bir şey yok" diye konuştu.

"Milletimize güveniyoruz. Milletimiz o geceyi, muazzam bir vakarla geçiştirdi"

Devam eden 15 Temmuz davalarının takipçisi olacakların ı sözlerine ekleyen Başkan Mustafa Demir, "Bize düşen sonuna kadar bunları takip etmek. Hem kamu adına hem de şehit ve gazilerimiz adına. Neticeye güveniyoruz . Milletimize güveniyoruz. Tarihin en karanlık darbe girişimini sadece darbe değil, ülkeyi bölünmeye götürecek ve Irak, Suriye'nin bir parçası haline dönüştürecek uluslar arası bir organizasyondu. Ordumuz içinde bulunan hainler tarafından gerçekleştirilmiş en büyük senaryoydu. Millet inancıyla, vatan sevgisiyle savuşturdu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber