Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Ekim 2018 - 11:58 Yorum: 0

Başkan Niyazi Tezcan: CHP’ye geçeceğim haberleri tamamen asılsızdır

Kütahya'nın Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, "Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılıp CHP'ye geçeceğim yönünde çıkan haberler tamamen asılsız...

Başkan Niyazi Tezcan: CHP’ye geçeceğim haberleri tamamen asılsızdır

Kütahya'nın Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, "Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılıp CHP'ye geçeceğim yönünde çıkan haberler tamamen asılsız ve iftiradan ibarettir" dedi.

Bazı çevrelerin hakkında kasıtlı karalama kampanyası başlattıklarını belirten Başkan Niyazi Tezcan, "Son günlerde yazılı ve sosyal medyada, hakkımda mensubu bulunmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılıp Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılacağım haberleri çıkartılmaktadır. Şahsım olarak her zaman, Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve partim Milliyetçi Hareket Partisi'ne bağlı olarak çalışmaktan onur duymaktayım. Dava adamı şuuru nedir çok iyi bilen biri olarak, bu hiç bir zaman değişmeyecektir. Kuruluşun ve kurtuluşun topraklarında Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı olarak görev yapmaktan her zaman gurur duymuşumdur ve bu aynen devam edecektir. Hakkımda, yazılı ve sosyal medyada kasıtlı olarak çıkarıldığına inandığım bu haberleri yayınlayanlar hakkında, her türlü hukuki işlemi başlattığımın bilinmesini kamuoyuna saygı ile bildiririm" dedi.(YD-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber