Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 15:44 Yorum: 0

Başkan Okay: "Kırsaldaki mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturduk"

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, bu güne kadar bir çok hizmetten yoksun kalan kırsal mahallelerin tüm sorunlarını çözüme...

Başkan Okay: 'Kırsaldaki mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturduk'

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, bu güne kadar bir çok hizmetten yoksun kalan kırsal mahallelerin tüm sorunlarını çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Başkan Okay, Şerefoğlu, Karacasu Karşıyaka ve Karacasu Kırım mahallelerini gezdi. Tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları denetleyen Okay, vatandaşlarla sohbet ederek yeni projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Okay, Dulkadiroğlu bölgesinin kırsal mahallelerinin özel olduğunu ifade ederek, "Bu güne kadar bir çok hizmetten yoksun kalan bu özel mahallelerimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk" dedi.

Hizmetleri tek tek kontrol eden Başkan Okay, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Okay, "Göreve geldiğimiz ilk gün köyden mahalleye dönüşen bölgelerin tabelalarıyla birlikte kaderlerini de değiştireceğimizi söylemiştik. İlk iş olarak da alt yapı sorununa çözüm ürettik. Kilit parke ve asfalt çalışmalarıyla bu mahallerimizde oturan vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kestik. Aynı zamanda şehir merkezinde olduğu gibi sosyal ve kültürel projelerimizi bu bölgelerimize de taşıdık. Bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimiz kırsal mahallerimizde artarak devam edecek" diye konuştu.

Başkan Okay: "Kırsaldaki mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturduk"

Başkan Okay: "Kırsaldaki mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturduk"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber