Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"19:16 Edirne’de terör operasyonu: 13 gözaltı19:11 Bakan Işıkhan: "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız"
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2022 - 16:01 Yorum: 0

Başkan Oktay ve ekibi yangın bölgesinde yer aldı

İki gün üst üste yangın felaketi yaşayan Marmaris'te, Belediye Başkanı Mehmet Oktay; başkan yardımcıları, birim amirleri ve söndürme ekiplerine lojistik...

Başkan Oktay ve ekibi yangın bölgesinde yer aldı

İki gün üst üste yangın felaketi yaşayan Marmaris'te, Belediye Başkanı Mehmet Oktay; başkan yardımcıları, birim amirleri ve söndürme ekiplerine lojistik destek veren ekiplerle birlikte yangın bölgesinde yer aldı.

Marmaris'te üst üste iki gün yangın meydana geldi. 21 Haziran'da Bördübet mevkinde yaşanan yangının külleri soğumadan 28 ve 29 Temmuz'da birer yangın daha yaşandı. 28 Temmuz akşamı saat 18.00 sularında Hayvan Barınağı ve otogarın üstünde yer alan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın helikopterler, uçaklar ve kara araçlarının hızlı müdahalesi ile yaklaşık 1 buçuk saat içinde kontrol atlına alındı.

Geçen yıl yaşanan ve 8 gün süren büyük Marmaris yangınının yıl dönümünde ise İçmeler'de yine yangın çıktı. 29 Temmuz'da saat 15.00 sularında ormanlık alanda çıkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uygulama Oteli'ne de sıçrayan yangın yine havadan ve karadan yoğun müdahale ile iki saatte söndürüldü.

Her iki yangında da Belediye Başkanı Mehmet Oktay; başkan yardımcıları, birim amirleri ve söndürme ekiplerine lojistik destek veren ekiplerle birlikte yangın bölgesinde yer aldı. Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), zabıta, temizlik, destek, fen işleri, park bahçeler ve sosyal işler ekipleri de ilk andan itibaren itfaiye ve orman çalışanlarına destek oldu. İkram aracı ile ekiplere su ve yiyecek ikramı yapılırken, araca gelemeyen söndürme ekiplerine de zabıta ekipleri tarafından dağıtım yapıldı.

Üst üste yaşanan yangınların herkesi çok üzdüğünü belirten Belediye Başkanı Oktay, "Ağaçlarımızı, ormanların içindeki canlarımızı düşündükçe ciğerlerimiz aynı acıyla yanıyor. Tek tesellimiz havadan yoğun müdahale ile yangınların çok kısa sürede söndürülmesi oldu. Biz de tüm belediye imkanlarını seferber ederek söndürme ekiplerinin yanında olduk. Bir daha aynı acıları yaşamamak umuduyla tüm Marmaris halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber