Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:23 Yorum: 0

Başkan Özakcan’a Teşekkür Ziyareti

Aydın Engelliler Spor Kulübü (AYESK) Başkanı Mehmet Güler, sezon boyunca kendilerine destek veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında...

Başkan Özakcan’a Teşekkür Ziyareti

Aydın Engelliler Spor Kulübü (AYESK) Başkanı Mehmet Güler, sezon boyunca kendilerine destek veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

AYESK Başkanı Mehmet Güler ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Güneş, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Özakcan'a Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na sezon boyunca verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Güler, "Efeler Belediyesi olmasaydı biz bu sezonu bitiremezdik" dedi. Özakcan'a teşekkür plaketi takdim eden eden Güler, "Efeler'in Mesut abisi, güler yüzlü ve yardımsever başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Deplasmanlar için araç tahsisi başta olmak üzere başkanımızın birçok ihtiyacımıza verdiği destekler ile sezonu tamamlayabildik. Destekler olmasaydı bu sezonu bitiremezdik. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AMATÖR SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Amatör spor kulüplerimize belediyenin imkanları doğrultusunda destek verdiklerini ifade eden Başkan Özakcan, "Kentimizde bulunan bir çok spor kulübü var. Aydın Engelliler Basketbol Takımı ise bu kulüplerden en özel olanlarından bir tanesi. Çünkü hem tekerlekli sandalyelerini kullanıp hem de basketbol oynamaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz aylarda bir maçlarını izlemek için salonda gittim. Onların o hırsları ve spora olan aşklarını gördükçe ne kadar doğru yerlere destek olduğumuzu bir kez daha anladım. Şüphesiz ki tüm kulüplerimiz bizim için çok önemli ve değerli. Bir sezonu daha geride bıraktık. İmkanlarımız dahilinde kulüplerimize destek vermeye devam edeceğiz, tüm kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Özakcan’a Teşekkür Ziyareti

Başkan Özakcan’a Teşekkür Ziyareti

Başkan Özakcan’a Teşekkür Ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber