Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 19 Ekim 2017 - 15:03 Yorum: 0

Başkan Özakcan’dan adaylık sinyali

Efeler Belediyesi "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarına yemek verdi.

Başkan Özakcan’dan adaylık sinyali

Efeler Belediyesi "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarına yemek verdi. Yemekte konuşan Başkan Özakcan, 2019 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden aday olacağının sinyalini verdi.

Kızılcaköy Mahallesi'ndeki Keyif Bahçesi Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilçedeki mahalle muhtarları katıldı. Muhtarların gününü kutlayıp, katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığı için tekrar aday olacağı kaydetti.

"Çıtayı yükseltmek istiyorum"

Efeler Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Hiçbir ayrım gözetmeden muhtarlarımız ile gönül birliği içerisinde bir 3 buçuk yılı geride bıraktık. Görev dönemimiz sonunda Rabbim de sağlık verirse, bir sonraki beş yıllık dönemde yine sizlerle birlikte mahallelerimizi daha yaşanılır bir yaşam alanı haline getirmeyi planlıyorum. Bugüne kadar verdiğimiz hizmetleri, kamuoyunda da güzel bir şekilde karşılığını bulduğumuz başarılı çıtayı hep birlikte yükseltmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Özakcan’dan adaylık sinyali

Başkan Özakcan’dan adaylık sinyali

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber