Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Başkan Özaltun'dan Hanımlar Lokali arazisinde inceleme

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Iskala Bahçesi mevkisinde yapılacak Hanımlar Lokali'nde incelemelerde bulundu.Özaltun, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada,...

Başkan Özaltun'dan Hanımlar Lokali arazisinde inceleme

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Iskala Bahçesi mevkisinde yapılacak Hanımlar Lokali'nde incelemelerde bulundu.

Özaltun, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, lokalin en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. Özaltun, Hanımlar Lokali ve Kültür Merkezi gibi ilçenin yaşam standardını yükseltecek tesisleri biran önce Beyşehir'e kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

Sosyal ve kültürel hayatı canlandırmak için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Özaltun, şunları söyledi:

"Seçim çalışmaları döneminde vaatlerimiz arasında yer alan ve sözünü verdiğimiz Hanımlar Lokali'ni Allah'ın izni ile 2015 yılı içerisinde bayanların hizmetine sunacağız. Beyşehir'e değer katacak 3 bin 286 metrekare alana sahip, içerisinde yüzme havuzu, sağlıklı yaşam merkezi, saunası ve 12 tane odası olacak Hanımlar Lokali tamamlandığı zaman, Beyşehirli bayanların sosyal hayatına katkı sağlayacak. Onların hoşça vakit geçirip, eğitim alacakları ve spor yapabilecekleri keyifli bir ortam, vazgeçemedikleri bir mekan olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber