Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Aralık 2016 - 09:23 Yorum: 0

Başkan Ozan, engellilerle bir araya geldi

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Karpuzlu ve mahallelerinde ikamet eden engellilerle bir araya geldi.

Başkan Ozan, engellilerle bir araya geldi

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Karpuzlu ve mahallelerinde ikamet eden engellilerle bir araya geldi. Başkan Ozan ile birlikte aynı sofrada yemek yiyen engelliler, yerel yönetimlerden istek ve taleplerini dile getirdiler.

Engelliler günü dolayısıyla düzenlenen programda bir araya gelen Karpuzlu'daki engelliler Belediye Salonu'nda Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın konuğu oldu. Engellilerle tek tek ilgilenip onların gönlünü alan Başkan Ozan, gerek ilçe merkezi gerekse mahalleye dönen köylerde ikamet eden engellilerin sorun ve taleplerini dinledi. Engellilerle yemek yiyip onlara hediye takdim eden Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Kimse başına ne zaman hangi kaza ya da hastalığın geleceğini bilemez. Ancak yerel yöneticiler olarak bizlerin engelli bireylerimize karşı sorumluluğumuz daha büyük. Sizlerin huzur içinde yaşamlarınızı sürdürebilmeniz ve karşılaştığınız engelleri aşabilmeniz gece gündüz yanınızdayız. Size karşı sorumluluğumuzu biliyoruz. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz" diyerek sorun ve sıkıntı yaşayan engellilerin her zaman kendisine ulaşmasını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber