Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Temmuz 2022 - 17:18 Yorum: 0

Başkan Özcan saha çalışmalarını artırdı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Eğriboyun Mezarlığı'nda gerçekleştirilen genişletme ve temizlik çalışmalarını...

Başkan Özcan saha çalışmalarını artırdı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Eğriboyun Mezarlığı'nda gerçekleştirilen genişletme ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Kurban Bayramı öncesi saha çalışmalarını artıran Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, beraberinde daire müdürleri ile birlikte Eğriboyun Mezarlığı'nda yürütülen genişletme ve temizlik faaliyetlerini yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarla Eğriboyun Mezarlığı'na 32 bin metrekare yeni alan eklediklerini belirten Başkan Özcan, istinat duvarı ile güçlendirme işlemlerinin de eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğini kaydetti. Vatandaşların Kurban Bayramı'nda yakınlarının kabirlerini rahatlıkla ziyaret edebilmesi için rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra temizlik çalışmalarının da yapıldığını belirten Başkan Özcan, "Her zaman olduğu gibi dini bayramlarımız öncesinde de büyük bir özveri ile çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Saha çalışmaları esnasında vatandaşlarla sohbet eden Özcan, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek eksiklik ve aksaklıkların çözümü için ekiplere gerekli talimatları verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber