Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Haziran 2021 - 23:58 Yorum: 0

Başkan Özlü “Cumhurbaşkanımızın desteği bize güç verdi”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki AK Partili belediye başkanları...

Başkan Özlü “Cumhurbaşkanımızın desteği bize güç verdi”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki AK Partili belediye başkanları toplantısına katılarak il belediye başkanları adına konuşma yaptı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Partili Belediye Başkanları toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda Büyükşehir Belediyeleri adına Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu konuşurken İl Belediye Başkanları adına da Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü konuşarak belediyelerin yaptığı çalışmaları ve talep ve istekleri anlattı.

Özlü, "40 ilin belediye başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Sorunlarımızı ve projelerimizi arz ettik ve talimatlarını aldık. Her konuda Düzce'mize destek olacaklarını ifade ettiler. Destekleri, güvenleri ve şehrimize olan ilgileri; bize güç ve ilham verdi" ifadelerinde bulunarak faydalı bir toplantı olduğuna dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber