Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Ağustos 2022 - 15:44 Yorum: 0

Başkan Özlü, YKS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda yüksek puanlar alarak ilk bine giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Başkan Özlü, YKS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda yüksek puanlar alarak ilk bine giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, YKS-2022'de dereceye giren 5 öğrenci ve öğretmenlerini belediyede misafir etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Özlü, onlara YKS Hazırlık Kitabı Seti hediye etti. Öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Başkan Özlü, "Ülkemizi geleceğe en güzel şekilde taşıyacak olan sevgili gençlerimizi yakaladıkları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Başiskele Belediyesi olarak eğitimde, sporda, sanatta, kültürel ve sosyal aktivitelerde her daim gençlerimizin ve öğrencilerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Gençlerimiz bizim en büyük hazinemiz. Bizler sizler için varız. İyi ki varsınız. Bundan sonraki eğitim hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber