Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 17 Şubat 2020 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Özlü’den, Düzcespor’a destek

DÜZCE (İHA) – Düzcespor hafta sonu kendi evinde Şile Yıldızspor'u ağırladı.

Başkan Özlü’den, Düzcespor’a destek

DÜZCE (İHA) – Düzcespor hafta sonu kendi evinde Şile Yıldızspor'u ağırladı. Kulüp yönetimi ve taraftarların tribünleri doldurduğu maçta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Kırmızı Şimşekleri yalnız bırakmadı.

Düzcespor 3. Ligin 23. Haftasında kendi evinde Şile Yıldızsporu ağırladı. 18 Temmuz Stadyumunda oynanan maçta 75. Dakikada Metin Sevinç'in attığı golle 1-0 maçı tamamlayan futbolculara hem taraftardan hem de kulüp yönetiminden tam destek geldi. Karşılaşmanın 15. Dakikasında sürpriz bir şekilde stadyuma gelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu karşılarken futbolcular da tribünlerden gelen destek ile büyük bir mücadele ile maçı kazandı. 3 puanı hanesine yazdıran Kırmızı Şimşekler gelecek hafta deplasmanına hazırlıklarına vakit kaybetmeden başladı.

Başkan Özlü’den, Düzcespor’a destek

Başkan Özlü’den, Düzcespor’a destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber