Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ocak 2022 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Özlü’nün ziyaretlerine kar engel olmuyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kar kış demeden ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Özlü’nün ziyaretlerine kar engel olmuyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kar kış demeden ziyaretlerine devam ediyor. Muhtarların talep ve isteklerine özel önem gösteren Belediye Başkanı Özlü, Şehit Murat Demir Mahalle Muhtarı Recep Aktepe'yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kar yağışının başlamasından itibaren belediyenin tüm birimlerini teyakkuza geçirerek vatandaşların isteklerini yerine getirilmesi talimatını veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çalışmaların yanı sıra muhtarları da ziyaret etmeye devam ediyor. Sahadaki personelin çalışmalarını yakından izleyen Özlü, muhtarlara da ziyaretler gerçekleştirerek sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinliyor.

Muhtarlık ziyaretleri kapsamında Şehit Murat Demir Mahalle Muhtarı Recep Aktepe'yi ziyaret eden Özlü, mahallede yapılan çalışmaları aktarırken bir yandan da vatandaşların muhtar Aktepe'ye ilettikleri talepleri de not etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kar kış demeden ziyaretlerini sürdüreceği de bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber