Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:44 Vali Çiçek, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne çalışma ziyareti08:39 Mersin’de yasa dışı bahis operasyonu: 5 gözaltı08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
Türkiye 22 Ocak 2019 - 17:08 Yorum: 0

Başkan Öztürk çifçileri ziyaret etti

AK Parti tarafından31 Mart Yerel seçimlerinde Yahyalı'dan belediye başkan adayı gösterilen mevcut Belediye Başkanı Esat Öztürk, seçim çalışmaları...

Başkan Öztürk çifçileri ziyaret etti

AK Parti tarafından31 Mart Yerel seçimlerinde Yahyalı'dan belediye başkan adayı gösterilen mevcut Belediye Başkanı Esat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Ağcaşar Sulama Birliği'ni ziyaret etti.

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu ve ilçe teşkilatının da katıldığı ziyaret, Sulama Birliği Başkanı Levent Köçer'in makamında gerçekleşti.

Ziyarette konuşan Başkan Esat Öztürk, " Önceliklerle çalışmalarınızda Allah kolaylıklar versin. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimi ile ilgili sayın ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle resmi kurumlarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz. Belediye olarak bizim resmi kurumlara yapacağımız bir şey var mı, bizden istek ve arzuları var mı onları dinliyoruz. Bizim de talebimiz onların duası ve destekleri oluyor. Sizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizin nezdinizde de üyeniz olan çiftçilerimize kolaylıklar diliyorum. Hamd olsun 2019 yılının Ocak Ayı yağış açısından bereketli oldu. Rabbim çiftçilerimize kaza bela vermesin, ürünlerimizi de soğuk zarar vermesin diye dua ediyoruz. Birliğimizle her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduk. İş makinesi konusunda her zaman birbirimize yardımcı olduk. Birlikten her zaman kuvvet doğar. Bu ülke, bu ilçe bizim. Ben desteklerinden dolayı Ağcaşar Sulama Birliği ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ağcaşar Sulama Birliği Başkanı Levent Köçer" de konuşmasında " Çıktığınız yolda Allah utandırmasın. Bizi ziyaret ettiğiniz için çok sağolun. Belediye ve diğer kurumlarla ortak çalışmalarımız doğrultusunda, çiftçilerimize en büyük desteği vermeye çalışıyoruz. Onların bize, bizimde onlara katkımız olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin" diye konuştu.

Başkan Öztürk çifçileri ziyaret etti

Başkan Öztürk çifçileri ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber