Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu01:54 Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"01:50 İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”01:01 Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti
Türkiye 05 Eylül 2018 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Öztürk Zabıta Haftasını kutladı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Zabıta Haftası sebebi ile Zabıta Teşkilatının 192. yıldönümünü kutladı.

Başkan Öztürk Zabıta Haftasını kutladı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Zabıta Haftası sebebi ile Zabıta Teşkilatının 192. yıldönümünü kutladı.

Zabıta Haftası nedeni ile belediyedeki zabıta personeli ile bir araya gelen Başkan Öztürk zabıta personeli ile tek tek tokalaşarak haftalarını kutladı. 192 yıldır vatandaşların huzurunu sağlayan zabıtaların yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olduğunu belirten Başkan Öztürk yaptığı açıklamada, "192 yıldır vatandaşların huzurunu sağlayan verilen görevlerini fedakârca yerine getiren zabıtalar yerel yönetimlerin en köklü teşkilatıdır. Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekiplerimiz gece gündüz demeden 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar. Mesai gözetmeksizin çalışan tüm arkadaşlarımızın 192 yıllık köklü teşkilatın zabıta haftasını kutluyorum" dedi.

"Belediyemizin gören gözü işiten kulağı"

Başkan Öztürk sözlerinin devamında, " Zabıta ekiplerimiz kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Şehir hayatında düzenin sağlanabilmesi için güvenlik ve asayiş ile denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Tüm bu görevleri yerine getirirken Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız aynı zamanda Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir" diye konuştu.

Başkan Öztürk Zabıta Haftasını kutladı

Başkan Öztürk Zabıta Haftasını kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber