Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Başkan Palancıoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yamaçlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.Palancıoğlu, burada yaptığı açıklamada, Talas'ın 33 mahallesine aynı kalitede...

Başkan Palancıoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yamaçlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Palancıoğlu, burada yaptığı açıklamada, Talas'ın 33 mahallesine aynı kalitede hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, temizlik hizmetleri için satın alınan 300 çöp konteynerini hizmete sunduklarını söyledi.

Temizliğin imanın gereği olduğunun altını çizen Palancıoğlu, "İlk konteynerleri yeni mahallelerimizden dağıtmaya başladık. Bu vesileyle Yamaçlı'dayız. Hayırlı olsun" dedi.

Palancıoğlu yeni mahallelerdeki beklentiye karşılık vermek için çalıştıklarını ifade ederek, ilkbaharla birlikte Talas'ta gözle görülür hizmet seferberliğinin başlayacağını belirtti.

Ulaşımla ilgili sıkıntının Büyükşehir Belediyesinin yeni otobüs alımıyla giderileceğini düşündüklerini dile getiren Palancıoğlu, "Eski köy, yeni mahallemiz olan yerleşim yerlerimizde beklenti var, bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda başta meydan düzenlemeleri, çocuk parkları, mini futbol sahaları, ulaşım ve alt yapıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. İlkbaharla birlikte planlamasını yaptığımız park, yol, kaldırım çalışmalarına başlıyoruz. Özellikle temizlik noktasında satın aldığımız konteynerlerin dağıtımını Yamaçlı'dan başlattık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber