Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ağustos 2017 - 09:58 Yorum: 0

Başkan Pamuk, pazarcıların sorunlarını dinledi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, pazarcıların sorunlarını dinleyerek, kapalı pazar yeri konusunda yer araştırması yaptıklarını...

Başkan Pamuk, pazarcıların sorunlarını dinledi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, pazarcıların sorunlarını dinleyerek, kapalı pazar yeri konusunda yer araştırması yaptıklarını söyledi.

Başkan Pamuk, Pazarcılar Esnaf Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı Fuat Kalkan'la pazarcı esnafının sorunlarını konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Oda Başkanı Kalkan, "Ziyaretiniz bizim için önemli. Bu, sorunlarımıza duyarlılığınızı gösteriyor. Pazar kurulan sokaklarımızda yaptığınız asfalt ve kaldırım çalışmaları için esnafımız adına teşekkür ediyorum. Pazarcı esnafı olarak en büyük sıkıntımız üstü kapalı semt pazarlarının oluşması ve daha sağlıklı koşullarda hizmet vermemizin sağlanmasıdır" dedi.

Pazarcı esnafının, esnafın en meşakkatli kesimlerinden birini oluşturduğuna dikkat çeken Pamuk da Akdeniz Belediyesi olarak pazarcı esnafının vatandaşlara daha modern koşullarda hizmet vermesini sağlamak istediklerini belirtti. Akdeniz'in imarı tamamlanmış ve betonlaşmış yapısı içinde arsa üretmekte zorlandıklarını ifade eden Pamuk, "Ancak, kapalı pazar yapımı konusunda araştırma içinde olacağız. Pazarcı esnafımızın sorunlarını dinledik, çalışma ekibimizle birlikte bu sorunların çözümüne gayret edeceğiz" diye konuştu.

Oda ziyaretinin ardından Kalkan ile birlikte Mesudiye Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarını da gezen Başkan Pamuk, tek tek pazar tezgahlarını dolaşıp esnafla selamlaştı. Pamuk, daha sonra pazarcı esnafla birlikte kahvaltı yaptı.

Başkan Pamuk, pazarcıların sorunlarını dinledi

Başkan Pamuk, pazarcıların sorunlarını dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber