Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:44 Yorum: 0

Başkan Pekdaş zabıtalara seslendi

İzmir'de, Kıyı Ege Belediyeler Birliğince Konak Belediyesi zabıta personeline yönelik düzenlenen eğitim seminerine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş...

Başkan Pekdaş zabıtalara seslendi

İzmir'de, Kıyı Ege Belediyeler Birliğince Konak Belediyesi zabıta personeline yönelik düzenlenen eğitim seminerine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, "çalışma arkadaşlarım" dediği zabıta personeliyle bir araya geldi. Kıyı Ege Belediyeler Birliğince zabıta personeline yönelik düzenlenen eğitim seminerine katılan Başkan Pekdaş, iki gün sürecek etkinliğin açılış konuşmasını yaptı. Zabıtaların belediyelerin "görünen yüzü" olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş,"Bugün burada belediyemizin görünen yüzü olan sizlerin mesailerinin daha nitelikli hale gelmesi için bir eğitim çalışmasına başladık. Bu çalışmalar önemli çünkü; bizler bulunduğumuz bölgedeki hemşehrilerimizin esenliği ve mutluluğu için çalışıyoruz. Belediyelerin asli görevi de budur" dedi. Zabıta personelinin kentteki düzeni sağlamak kadar vatandaşla iyi bir diyalog içinde olması gerektiğini de belirten Pekdaş, "Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, vatandaşlarımızın şartlarının da iyi düşünülmesi, ekonomik zorlukların dikkate alınması önemlidir. Tüm bunlar düşünüldüğünde görevimizin anlamı daha da artıyor. Bu görevi yaparken hem yurttaşlarımıza hem de belediyemizin imajına yakışır bir şekilde, huzur içinde çalışıyor olmanın onurunu taşımalıyız. Bu da ancak doğru ve yeterli bilgiyle olur. Bu toplantılarda verilen eğitimler de bunu sağlamak için" diye konuştu.

Başkan Pekdaş zabıtalara seslendi

Başkan Pekdaş zabıtalara seslendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber