Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ocak 2018 - 10:53 Yorum: 0

Başkan Pekdaş’tan Gültepe çıkarması

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta başlattığı ev gezilerini yeni yılda da sürdüren Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kapısını çaldığı evlerde hem dert...

Başkan Pekdaş’tan Gültepe çıkarması

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta başlattığı ev gezilerini yeni yılda da sürdüren Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kapısını çaldığı evlerde hem dert dinliyor hem de belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlatıyor. Son olarak Gültepe Semti'nde yaşayan Nuray Kılıç adlı vatandaşın evine konuk olan Başkan Pekdaş'ı burada mahalle sakini kadınlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi'nin de eşlik ettiği ziyarette Gültepeli kadınlar konuklarını pasta, kek ve böreklerle karşıladı. Çayların içildiği birbirinden lezzetli hamur işlerinin yenildiği ziyarette kadınlar mahalleleriyle ilgili talepleri Başkan Pekdaş'a tek tek anlatma fırsatı buldu.

Çözüm yeni imar planlarında

En çok altyapı yetersizliğinden dert yanan mahalle sakinlerini dinleyen ve onlara hak veren Başkan Pekdaş, İzmir'in merkezine 10 dakika mesafede olan Gültepe'nin geçmiş yıllarda yapılan hatalar nedeniyle bugün çarpık yapılaşmanın kurbanı olduğunu söyledi. Göreve seçilir seçilmez bu yanlışı gidermek için düğmeye bastıklarını anlatan Pekdaş, yoğun emekler sonucu hazırlanan yeni imar planlarının çok yakında yürürlüğe gireceğini dile getirdi. Adeta bölgenin kaderini değiştirecek çalışmanın, titiz bir araştırma sonucu hazırlandığını vurgulayan Başkan Pekdaş, Gültepe sakinlerinin yeni imar planları yürürlüğe girene kadar sabırla beklemesini istedi.

Yatırımları yerinde inceledi

Keyifli geçen ev ziyaretinin ardından Başkan Pekdaş Gültepe programını yapım çalışmalarına başlanan tesisleri gezerek sürdürdü. İlk olarak Toros Mezarlığı'nın hemen karşısında inşaatına başlanan Spor Tesisi'nin şantiyesine giden Pekdaş, burada temel kazıları süren yatırım hakkında saha sorumlularından bilgi aldı. Daha sonra bölge halkının merakla beklediği Toros Kapalı Pazaryeri'nin inşaat alanını gezen Pekdaş, büyük bir hızla ilerleyen her iki inşaatın da bu yılsonuna kadar bitirileceğini müjdeledi. Pekdaş, her iki tesisin de hizmete girmesiyle bölgenin çehresinin değişeceğini dile getirdi. Başkan Pekdaş'ın Gültepe turunu bazı park ve yeşil alanlarda yapılan incelemelerin ardından sona erdi.

Başkan Pekdaş’tan Gültepe çıkarması

Başkan Pekdaş’tan Gültepe çıkarması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber