Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:45 Bahar ayında Ağrı Dağı’na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu14:44 Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor14:43 11 kişinin yaralandığı otobüs kazasının olay yeri havadan görüntülendi14:43 YÖK Başkanı Erol Özvar: "Türkiye’deki üniversitelerin yüzde 99.8’i dolu"14:42 Yozgat’ta depremin izleri gün ışıyınca ortaya çıktı14:42 Maraş ve Tokat depremlerini önceden bildirmişti, İstanbul için rahatlatan t...14:41 Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı14:41 İl Emniyet Müdürü Arıbaş: "Olaylara karşı tüm tedbirleri alıyoruz"14:40 İstanbul’da Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında pazar günü bazı yollar tr...14:39 Contitech işçilerinden ‘keyfi işten çıkarma’ eylemi14:38 Organlarını başlayarak 4 hayata umut olan Melek, son yolculuğuna uğurlandı14:36 CHP lideri Özgür Özel, CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze nama...14:35 Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı14:35 Düzce’de eşit oy alan muhtarların seçimi yenilenecek14:35 Akdeniz Üniversitesi, Antalyalıların gıda ihtiyaçlarını karşılayacak14:31 Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarı...14:29 İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak14:29 UNCESCO Müzik şehri Şanlıurfa’da koro yarışmasında ödüller sahiplerini buld...14:28 Hz. Ömer’in adaleti ve hoşgörüsü Kahta’da sahnelendi14:26 Depremin vurduğu Sulusaray’da halı sahada cuma namazı kılındı
Yerel 12 Aralık 2019 - 12:18 Yorum: 0

Başkan Pekmezci şampiyonları ödüllendirdi

Romanya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Yusuf Ziya Yıldızoğlu ile dünya ikincisi Tuncay Başaran ve dünya üçüncüsü...

Başkan Pekmezci şampiyonları ödüllendirdi

Romanya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Yusuf Ziya Yıldızoğlu ile dünya ikincisi Tuncay Başaran ve dünya üçüncüsü Cabir Çelik'i Başkan Pekmezci ödüllendirdi.

Bayburt Belediyesi Başaran Güreş takımı Romanya'nın Köstence şehrinde düzenlenen 2019 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına katıldı. 65 kiloda Yusuf Ziya Yıldızoğlu sağ kolda dünya şampiyonu olurken 100 kiloda Tuncay Başaran sağ kolda dünya ikincisi ve 85 kiloda Cabir Çelik ise sol kolda dünya üçüncüsü oldu. Bilek Güreşi Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi İsmet Çakal ve Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi Kulübü Başkanı Ünal Çelik Başkan Pekmezci'yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Hükmü Pekmezci şampiyonları ödüllendirdi. Başkan Pekmezci, "Bayburt Belediyesi Başaran Güreş takımı önemli bir başarıya imza atmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Emeği geçen kulüp başkanımız Ünal Çelik'e teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başkan Pekmezci şampiyonları ödüllendirdi

Başkan Pekmezci şampiyonları ödüllendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber