Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Haziran 2018 - 16:43 Yorum: 0

Başkan Pınarbaşı oyunu kullandı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, kucağında torunu ile geldiği Birecik Hacı Nihat Sözmen Endüstri Meslek Lisesinndeki...

Başkan Pınarbaşı oyunu kullandı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, kucağında torunu ile geldiği Birecik Hacı Nihat Sözmen Endüstri Meslek Lisesinndeki 1137 nolu sandıkta oyunu kullanarak, vatana millete hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Sabah erken saatlerden itibaren seçim sandıklarını gezerek, görevlilerle tek tokalaşacak başarı dileklerini ileten Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, seçimlerin demokrasinin bayramı olduğunu söyledi. Her vatandaşın sandık başına giderek demokratik hakkını kullanmasını isteyen Başkan Faruk Pınarbaşı, vatandaşlarla sohbet de etti. Faruk Pınarbaşı, daha sonra ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte sandıkları gezmeyi sürdürdü.

Başkan Pınarbaşı oyunu kullandı

Başkan Pınarbaşı oyunu kullandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber