Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ramazan 2015 07 Temmuz 2015 - 17:42 Yorum: 0

Başkan Polat, 82 Mahalle Muhtarı ile İftar Yaptı

Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde hizmet veren 82 Mahalle Muhtarı Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın İftar Yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Polat, 82 Mahalle Muhtarı ile İftar Yaptı

MALATYA - Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde hizmet veren 82 Mahalle Muhtarı Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın İftar Yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Şahin Tepesi Tesislerinde verilen iftar yemeğine AK Parti Malatya Milletvekili Av.Bülent Tüfenkçi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Belediye Başkan Yardımcıları, Mehmet Güner, Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, Haydar Şahin,  İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Birim Müdürleri ve 82 Mahalle Muhtarı katıldı.

POLAT, “HİZMET ANLAYIŞIMIZDA MUHTARLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ VE FARKLI BİR YERDE”

İftar Yemeğine katılan tüm Muhtarlara teşekkür eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hizmet anlayışlarında Muhtarların çok önemli ve farklı bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Polat, “Bizim tüm İftar yemeklerimizin amacı birlikte olmak ve hep birlikte oruç açmaktır, bugünde kıymetli muhtarlarımızla paylaşma ve dayanışma adına birlikte iftar yapmanın huzuru içindeyiz. Bugün 82 mahallemizin muhtarlarıyla bir aradayız. Muhtarlar bizim açımızdan sinir uçlarını temsil ediyor, çünkü görev yaptığı mahallenin en uç noktasına kadar vatandaşlarla birlikte olan, halkın sorunlarıyla ilgilenen, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına koşan, su ve yol sorunlarıyla bizzat ilgilenen muhtarlarımızdır. Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olup, birlikte hareket ediyoruz. Sorun ve sıkıntılara çözüm üretiyoruz, yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bugün ki buluşmamızın bambaşka bir güzelliği söz konusu o da kardeşlik ve paylaşma ortamında birlikte iftar yapmaktır “ dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkçi, böyle güzel bir ortamda iftar yapmalarını sağladığı için Belediye Başkanı Polat ve ekibine teşekkür etti.

TÜFENKÇİ, “İLK KAPISI ÇALINAN KİŞİ MUHTARLARIMIZ OLUYOR”

 Türkiye’nin sıkıntıda olan tüm mazlumların yanında olduğunu ve sofrasını herkese açtığını ifade eden Milletvekili Tüfenkçi, “Ülkemiz Afgan ve Balkan göçmenlerine, Suriye’li mültecilere kucak açmış, ekmeğini aşını paylaşarak ne kadar cömert bir ülke olduğunu herkese göstermiştir.  Muhtarlarımız bu halka hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalışıyorlar. Mahallerde ve köylerde sorun olduğu anda ilk kapısı çalınan kişi muhtarlarımız oluyor. Kimi zaman başvurduğunuz yöneticiler tarafından anlaşılamıyorsunuz veya sorunlara çözüm noktasında sıkıntılar yaşıyorsunuz. Lakin sizler sabırla talep ve takiplerinizi devam ettirerek, bu sorunların altında kalkıyorsunuz. Milletvekilleri ve Belediye Başkanları olarak sürekli sizlerin yanınızdayız, sizler bizim için çok önemli görevler yapan insanlarsınız, birlikte hizmete devam edeceğiz. Günün hangi saati olursa olsun sıkıntı ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Taleplerinizi yerine getirmek için birlikte mücadele edeceğiz, bunun sözünü veriyorum. Bugün bizi bir araya getiren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber