Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2017 - 18:58 Yorum: 0

Başkan Polat, Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret etti

Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, "Yeşilyurt'un gelişmesinde...

Başkan Polat, Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret etti

Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, "Yeşilyurt'un gelişmesinde esnaflarımızın büyük rolü var" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Birim Müdürleriyle birlikte Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Polat, esnaflara "hayırlı işler" temennisinde bulunarak, esnaflarla sohbet etti.

Ziyarette konuşan Polat, Yeşilyurt ilçesinin yaşam standardı yüksek, bölgede örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaşmasında esnafların ciddi rol oynadığını ifade ederek, "Yeşilyurt Belediyesi olarak esnaflarımızın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında her zaman yanlarındayız. Güzel ve geleceğe umutla bakan ilçemizi sizlerle birlikte geliştireceğiz, büyüteceğiz. İlçemizin ekonomik yönden kalkınması sizlerin yapacağı çalışmalara ve girişimlere bağlıdır. Yeşilyurt Belediyesi olarak sizin için yapmamız gereken ne varsa bunu rahatlıkla bize iletebilirsiniz. Ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceğiz. Bizler ortak akıl anlayışına sıkı sıkıya bağlıyız, hizmetlerimizin veya yapılması gerekenler üzerine olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi her zaman paylaşabilirsiniz. Kapımız siz değerli esnaf kardeşlerimize her zaman açıktır" diye konuştu.

Son dönemlerdeki yatırım ve hizmetlerle Yeşilyurt'un artık kabuğuna sığmadığını ve hızla geliştiğine dikkat çeken Başkan Polat, "İlçemizi bütün alanlarda büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızı sabahın erken saatlerinde ziyaret ederek "hayırlı işler, bol kazançlar" temennisinde bulunduk. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız Yeşilyurt'un vazgeçilmez önemli bir parçasıdır, bölgemizin yatırımcılarıdır. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Vatandaşla iç içe ve kolay ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koymaya çalışıyoruz. Bütün gayretimiz ve çabamız vatandaşımızın, esnaf kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve geleceğe güzel eserler bırakmaktır" şeklinde konuştu.

Başkan Polat, Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret etti

Başkan Polat, Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret etti

Başkan Polat, Fahri Kayahan Bulvarındaki esnafları ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber