Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 17:23 Yorum: 0

Başkan Polat Sivil Toplum Kuruluşlarını İftarda Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kentteki sivil toplum kuruluşlarının başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve ailelerini iftar yemeğinde ağırladı.

Başkan Polat Sivil Toplum Kuruluşlarını İftarda Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kentteki sivil toplum kuruluşlarının başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve ailelerini iftar yemeğinde ağırladı.

Yeşilyurt Belediyesi Beylerderesi Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Başkan Hacı Uğur Polat, MESOB Başkanı Şevket Keskin, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile çok sayıda STK başkanı ve aileleri katıldı.

İftar yemeğine katılan misafirleriyle tek tek tokalaşarak sohbet eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın konuklarıyla yakından ilgilendiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

Başkan Polat sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, "Bizler ilçemizin yöneticileri olarak sivil toplum kuruluşları ve ilçe halkı ile birlikte Yeşilyurt'un gelişmesi için var gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarını da toplumun sesi olarak görüyoruz ve sizlerle sürekli istişare halindeyiz. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ne kadar gelişirse ilçemizin gelişmesine ve dönüşümüne ne kadar katkı sunabilirse ilçemizde o oranda gelişir. Biz ilçemizin yararına olacak her türlü çalışmaya ve birlikteliğe destek veriyoruz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN POLAT "BİRLİKTE HAREKET EDERSEK DAHA GÜÇLÜ OLURUZ"

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini belirten Polat, "Cenab-ı Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki; böylesine güzel bir vatanda ve topraklarda yaşıyoruz. Hür ve özgür bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Dünyanın her tarafında kriz var. Bizim vatanımızda da sıkıntıların olması, birbirimize düşmemiz ve gücümüzün zayıflaması için uğraşan hainler var, bunlar dünde vardı yarında olacak. Milletimiz hiçbir zaman fitneye, fesata ve ayrılığa prim vermedi, bundan sonrada vermeyecektir. Bizler birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi koruduğumuz müddetçe bizi hiç kimse yıkamayacaktır" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediyesinin Ramazan ayının manevi havasına uygun etkinlikler düzenlediğini sözlerine ekleyen Polat "Yeni Devlet Hastanesi önünde her gün bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Mahallelerimizde meydan iftarları düzenleyerek mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturuyoruz. Biz yardımlaşmayı seviyoruz. Bu hem dinen hem de geleneklerimiz açısından önemlidir. Ramazan ayı iyiliklerin ve güzelliklerin en fazla yaşandığı mübarek bir aydır. "Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir" buyuran Hz. Muhammed'in ümmeti olarak biz komşumuza, akrabalarımıza ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize el uzatmaya ve onların sıkıntılarını gidermeye gayret ediyoruz. Maddi durumu yerinde olmayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

MEŞELİ "BAŞKAN POLAT'A TEŞEKKÜR EDERİM"

İftar yemeğinden dolayı Başkan Polat'a teşekkürlerini sunan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli yaptığı konuşmada "İslamın engin ve bereketli pınarından, ilahi mutluluğun içilmesine olanak sağlayan, sayısız nimetlerin şükürleri içerisinde idraki içinde bulunduğumuz mukaddes Ramazan ayını idrak etmekteyiz. Birçok güzellikleri içinde barındıran, af ve mağfiretle dolu bu mübarek ayda bizleri bir araya getiren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerimi sunarım" dedi.

İftar yemeğinin ardından konuklara çay ve tatlı ikram edildi. Polat, konukların masalarını tek tek ziyaret ederek davetlilerle sohbet etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, üyeleri ve aileleri Başkan Polat'a düzenlenen iftar yemeği için teşekkür ettiler.

Başkan Polat Sivil Toplum Kuruluşlarını İftarda Ağırladı

Başkan Polat Sivil Toplum Kuruluşlarını İftarda Ağırladı

Başkan Polat Sivil Toplum Kuruluşlarını İftarda Ağırladı

Başkan Polat Sivil Toplum Kuruluşlarını İftarda Ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber