Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Polat ve Milletvekili Şahin vatandaşlarla bir araya geldi

Salköprü Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Malatya...

Başkan Polat ve Milletvekili Şahin vatandaşlarla bir araya geldi

Salköprü Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin vatandaşlar ve esnaflar tarafından verilen kahvaltı programına katıldı.

Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, hayata geçen hizmetlerle mahallenin ciddi şekilde değişime uğradığını ifade etti. Dönmez, "Mahallemizde uzun zamandır sıkıntılar vardı, su problemi nasıl çözüme kavuştuysa asfalt, Telekom, elektrik sıkıntıları da bitecektir. Mahallemiz yol ve kaldırım çalışmalarıyla daha güzel bir konuma ulaşacak" şeklinde konuştu. Kahvaltı programından dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat , "Salköprü ve Çavuşoğlu mahallelerinde göreve geldiğimiz günden beri en fazla su ile ilgili talepler aldık. İkinci ve üçüncü katlara suyun çıkmasında ciddi sorunlar vardı, özellikle kadınların istekleri bu konu ile ilgiliydi. Birçok araştırma ve inceleme sonucunda şebekenin baştan aşağıya yenilenmesine karar verildi. Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ buranın şebekesini tamamen yeniledi. Bizler de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra üst yapıyla ilgili çalışmalara öncelik tanıdık. Yolların asfaltlanması başta olmak üzere diğer eksiklikleri kısa sürede gidermek için çaba sarf ediyoruz. Belediyemize bağlı tüm mahallelerimizi değişim ve dönüşüm çalışmalarıyla baştan aşağıya yeniliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, belediye başkanlarının verimli ve kalıcı hizmetlerle adeta tarih yazdığını aktardı. Şahin, "AK Parti'nin en önemli devrimlerinden bir tanesi yerinde yönetimler yasasını uygulamaya koymasıdır. Yerel yönetimlere çok fazla değer veren bir anlayışa sahibiz. İşte bu hizmetlerde bu yasa neticesinde yerel yönetimlerin sahaya yansımasıdır. Daha önceden yerel bir yönetim Ankara'nın desteği olmadan hizmet yapamazken şu anda her belediye kendi bölgesinin tabiri caiz ise en yetkili organları sıfatıyla ister alt yapı ister üst yapıyla ilgili kaliteli hizmetleri hayata geçirmektedir. Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Yeşilyurt, Battalgazi ve diğer belediyeler gerçekten faydalı hizmetler üretiyor. AK Parti iktidara gelmeden önce başta metropol kentler olmak üzere bir çok kentimizde çöp yığınları görüyorduk. Halkımız içme sularını bidonlarla evlerine taşıyarak ihtiyaçlarını gideriyordu, haftada bir gün su geliyordu. AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel yönetimler noktasında yapılan birçok yeniliklerin altına imza atmıştır. İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde AK Parti iktidarıyla birlikte yerel hizmetler açısında daha kaliteli çalışmaları halkımızla buluşturduk. Malatya'da bu yansımaları fazlasıyla görmekteyiz. 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuşan ilimizde de hamdolsun beklenen başarılı hizmetlerin her gün bir yenisini daha görmekteyiz. Başlatılan çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Salköprü ve Çavuşoğlu mahallelerinde su ile ilgili sıkıntılar vardı, Büyükşehir Belediyesi bu bölgelere yönelik başlattığı hizmetler kapsamında ciddi yatırımlar yaptı. Amacımız yaşanabilir bir kenti hep beraber oluşturmamızdır" şeklinde konuştu.

Türkiye üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını kaydeden Şahin, Türkiye üzerinde başta Amerika ve İsrail olmak üzere birçok Batılı devletin hesabının olduğunu ve Türkiye'yi karıştırmaya çalıştığını söyledi. Şahin, "AK Parti iktidarında önce belki çok zorlanmıyorlardı, istedikleri her şeyi dikta ettirerek yaptırıyorlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelen bir devletin başkan yardımcısına karşı duruş ve tavrı zaten çok önemli mesajlar içeriyordu. Amerikalı ve Avrupalılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlerken başları önde, yüzleri kızararak dinliyorlar. Çünkü yaptıkları şeyler gerçekten yenilir, yutulur cinsten değil" diye konuştu.

Başkan Polat ve Milletvekili Şahin vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Polat ve Milletvekili Şahin vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Polat ve Milletvekili Şahin vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber