Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Ocak 2018 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Polat’tan Gazeteciler Cemiyetlerine ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular...

Başkan Polat’tan Gazeteciler Cemiyetlerine ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaret etti.

İlk olarak Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Başkan Polat, burada cemiyet başkanı Haydar Karaduman ve gazetecilerin gününü kutladı. Polat, "Malatya'da görev yapan bütün basın mensuplarının gününü kutluyorum. Basın 4'üncü kuvvettir ve bir kamu görevi görmektedir basın insanları özgür haber alma noktasında rol oynayan bir kurumdur. Bu gün bayram gününüz ama yeni elinde kameralarınız, fotoğraf makineleriniz hiçbir şekilde işinize ara vermeden yapıyorsunuz. Sizin gününüz olmasına rağmen yine en çok yorulan sizler oluyorsunuz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, "Birçok ilde görev yaptım böyle sevinçli ve kederli gönlerimizde Malatya'daki yerel yönetimler kadar gazetecilerin bu günlerine sahip çıkanlar olmamıştır. Bu anlamda Malatya'da gören yapan bütün yerel yöneticilere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

MGTC ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat daha sonra Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaret etti. Burada konuşan MGTC Başkanı Kemal Deniz, "Çalışan gazeteciler zor şartlar altında çalışıyor, eskiden beri siz iç içe olduğunuz için daha iyi biliyorsunuz. Esenlik genel müdürlüğü döneminde beri biliyorsunuz, arkadaşlarımızla zaman zaman "Malatya konusunu konuştuğumuz zaman bunu delikanlı olarak söylemek lazım, yerel medya en fazla desteği veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'tır bu nedenle size teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise "10 Ocak aslında bir direniş demektir. 9 tane gazete patronunu basın gazetesi çıkarması direnişten dolayı kutluyorum. 15 Temmuz'da bu gazeteciler özgürlükten yana, bağımsızlıktan yana olduklarını o günde gazeteciler ortaya koydular. O günde meydanlarda hep birlikte idik, 30 gün diriliş ve demokrasi nöbeti birlikte tuttuk ve hepsini tebrik ediyorum ve kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Polat’tan Gazeteciler Cemiyetlerine ziyaret

Başkan Polat’tan Gazeteciler Cemiyetlerine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber