Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Şubat 2018 - 12:43 Yorum: 0

Başkan Remzi Aydın’dan, Düğmeciler Mahallesi’ne minibüs müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,"A17 numaralı minibüslerimizin güzergahını değiştirerek, bu mahallelere doğru taşıyacağız. Şu an bu projenin...

Başkan Remzi Aydın’dan, Düğmeciler Mahallesi’ne minibüs müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,"A17 numaralı minibüslerimizin güzergahını değiştirerek, bu mahallelere doğru taşıyacağız. Şu an bu projenin fizibilitesini yapıyoruz. Eğer çok önemli bir aksaklık olmazsa A17 numaralı minibüslerimiz Düğmeciler'e kadar gelmiş olacak" dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı bir programda, faaliyetler konuşulurken, vatandaşların ulaşımla ilgili sorularını da cevaplandırdı.

Başkan Remzi Aydın,"Rami-Eyüpsultan arasında şu an 55 hat numaralı İETT otobüsleri çalışıyor. Bu otobüsler İslambey'den geçiyordu, yaptığımız çalışmalar sonucunda bir kısmının Rami'den geçmesini sağladık. İki güzergahları var şu an; birisi Gaziosmanpaşa'dan gelip Rami'den devam ediyor, diğeri de Eyüpsultan'dan gelip İslambey'e gidiyor. Dolayısıyla Rami ve Eyüpsultan arasındaki ulaşımı bu şekilde sağlamış olduk"dedi.

Minibüslerin otobüsler ile aynı güzergahta çalışmasının pek mümkün olmadığını söyleyen Remzi Aydın,"Böyle bir ilkeleri var. İşletme maliyetleri ve fizibiliteyi etkiliyor"diye konuştu.

55 hat numaralı otobüslerin günde beş sefer yaptığını hatırlatan Remzi Aydın,"İnternetten de saatlerine ulaşılabiliyor. Vatandaşlarımız, aracın sefer sürelerini ve saatlerini dikkate alırsa, Rami'den Eyüpsultan'a çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilir"dedi.

Düğmeciler'e minibüs müjdesi

"Düğmeciler, Rami Cuma Mahallesi ve Topçular Mahallesindeki vatandaşlarımıza güzel bir haberimiz var" diyen Başkan Remzi Aydın,"A17 numaralı minibüslerimiz, Eyüp Stadının orada şu an. Bu minibüslerimizin güzergahını değiştirerek, bu mahallelere doğru taşıyacağız. Şu an bu projenin fizibilitesini yapıyoruz. Eğer çok önemli bir aksaklık olmazsa A17 numaralı minibüslerimiz Düğmeciler'e kadar gelmiş olacak"diye konuştu.

Öte yandan, Başkan Remzi Aydın, ulaşımı rahatlatacak projeler için yetkililerle ve Belediye'nin sorumlu müdürlükleriyle toplantılarını da sürdürüyor. Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Remzi Aydın,"İlçe ulaşımına nefes aldıracak projeler için çalışıyoruz. Yakında çok güzel uygulamalar hayata geçiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber