Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Eylül 2016 - 09:33 Yorum: 0

Başkan Rıfat Kadri Kılıç’tan ASKİ’ye su tepkisi

AK Parti'li Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'nün (ASKİ) bayram...

Başkan Rıfat Kadri Kılıç’tan ASKİ’ye su tepkisi

AK Parti'li Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'nün (ASKİ) bayram süresince Köşk'e bağlı Başcayır ve Akçaköy mahallerini susuz bıraktığını iddia etti.

Bayramda iki mahallenin susuz bırakılmasına tepki gösteren Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Hiç kimseden, deprem sonrası 24 saat içinde şehrine temiz su sorunu veremeyince intihar eden Japon Belediye Başkanı gibi bir davranış beklemiyoruz ama halkını bayram boyunca susuz bırakanlardan hiç değilse biraz utanıp sıkılmalarını bekliyoruz" dedi.

İlçesine bağlı iki mahallenin bayram boyunca susuz bırakılmasının ve bu sorunun mahalle sakinlerinin müracaatlarına ve girişimlerine rağmen hala devam etmesinin ASKİ yönetiminin liyakatsizliği olduğunu öne süren Kılınç, "Vatandaşını Kurban Bayramı gibi dini ve manevi değeri yüksek önemli bir günde susuz bırakmak nasıl bir zihniyettir, nasıl bir hizmet anlayışıdır, nasıl bir insanlık davranışıdır işte onu anlamakta güçlük çekiyoruz. Aydın'ın en ücra köşesinde bir mahalle ve mahalleye bağlı tek bir hane bile bayramda susuz bırakılıyorsa bu ayıp Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ona bağlı ASKİ yönetimine yeter" diyerek tepki gösterdi.

Köşk ve diğer ilçe belediyeleri olarak bugüne kadar hiç yaşanılmayan sorunların Aydın'ın büyükşehir olmasından sonra yaşanmaya başlandığını dile getiren Rıfat Kadri Kılınç, bunun en bariz örneğinin Aydın'da yaşandığını ve kahrını da Aydınlıların çektiğini belirtti. Kılınç, çözümün Türkiye'yi yeniden inşa eden AK Belediyecilik hizmet anlayışı olduğunu ve bunun farkına varan Aydın halkının sabırsızlıkla yerel seçimleri beklemeye başladığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber