Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 11:24 Yorum: 0

Başkan Rıfat Kadri Kılınç’ın Kurban Bayramı mesajı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Rıfat Kadri Kılınç’ın Kurban Bayramı mesajı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılınç, mesajında, bayramların, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesi olduğunu belirterek, "Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir" dedi.

Bayramın coşku ve mutluluğunun bütün kardeşlerle birlikte yaşanabilirse anlamlı olduğunu aktaran Kılınç, şöyle devam etti: "Türkiye zor günlerden geçiyor. Türkiye büyük sınavlardan geçerek milli birlik ve kardeşlik duygusuyla tam bir kararlılıkla geleceğe doğru yürüyor. İslam dünyası birçok acılarla karşı karşıya, insanlar ciddi risklerle, tehditlerle karşı karşıya. İşte böyle günlerde bayrama yeni anlamlar katmak gerekiyor. Özellikle son dönemlerde eti tırnaktan ayırmaya çalışanlar, ülkeyi bölmek isteyenler, vatandaşlarımız arasında fitne tohumu ekmek isteyenlere karşı da bayramı bir mübarek vesile olarak görelim ve omuz omuza verelim."dedi. Kurban Bayramının milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Kılınç, "Hac vazifesini ifa etmek için mukaddes topraklarda bulunan hacılarımız başta olmak üzere Köşklü hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber