Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Başkan Sağıroğlu muhtarlarla bir araya geldi

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 25 mahalle muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Başkan Sağıroğlu muhtarlarla bir araya geldi

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 25 mahalle muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Turizm ve Kültür Komisyonu'nun organize ettiği toplantıda mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun yanı sıra Kültür ve Turizm Komisyonu üyeleri ve 25 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Sağıroğlu, 13 yıldır birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını belirterek, "Muhtarlarımız bizim doğal meclis üyelerimizdir. Onlarla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda mahallelerimizin en ücra noktasına hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bütün hizmetlerimizde muhtarlarımız yerel yönetimlerimizin öncüleridir. Çünkü biz aynı anda hangi mahallemizde aksayan ne hizmetimiz olduğunu ya da yapılacak olan ne türlü hizmetlere ihtiyaç duyulduğunu onlardan öğreniyoruz. Bu günkü toplantımızın ana nedeni ilçemizde turizmle alakalı neler yapabiliriz. Kendilerinin fikirlerini aldık. Komisyonumuz ve muhtarlarımızla koordineli bir çalışma yaparak, sahil kesimde olan turizm yoğunluğumuzu mahallelerimize yaymak istiyoruz. Tepeköy Kalesi'nden, Kilise Dağı'na, Çağlı Hanlarından İkisu mahallemizde bulunan acı suya kadar, tarih kokan çeşmelerimizden, köprülerimize kadar hepsini turizmle buluşturmak amacındayız. Güzel projeler ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Bugün itibariyle çalışmalarımıza start verdik. Trabzon'un parlayan yıldızı Yomra'yı bir Turizm merkezi yapmak uğraşındayız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber