Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Türkiye 17 Ekim 2018 - 12:08 Yorum: 0

Başkan Şahin: “Biz iki devlet tek milletiz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Azerbaycan'ın Türkiye Büyükelçisi Khazar İbrahim'i ağırladı.

Başkan Şahin: “Biz iki devlet tek milletiz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Azerbaycan'ın Türkiye Büyükelçisi Khazar İbrahim'i ağırladı.

Azerbaycan ile Türkiye'nin iki ayrı devlet tek millet olduğunu belirten Başkan Şahin, Azeri Büyükelçi İbrahim'i Samsun'da görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Karadeniz'de birçok ili ziyaret eden Azerbaycan'ın Türkiye Büyükelçisi Khazar İbrahim Samsun'a gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e konuk oldu. Misafirini kapıda karşılayan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Azerbaycan ile Türkiye'nin iki ayrı devlet tek millet olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, tarihi-tarımı-ticareti-turizmi-kültürüyle Samsun'un Karadeniz'in göz bebeği ve incisi olduğunu belirterek, bu ziyaret inşallah iki ülke arasındaki ilişkilerde Samsun'un daha aktif rol almasına vesile olur. İki ülke tek millet olarak yoğun bir çalışma halinde olmamız gerektiğini biliyoruz. Azerbaycan tabii ki bu manada bizim için vazgeçilmez bir ülke. Bu sürece ne kadar katkı verebilirsek, bizim için o kadar kardır" dedi.

Misafirperverliği ve sıcak karşılamasından dolayı Şahin'e teşekkür eden Büyükelçi İbrahim ise Samsun'un çok güzel bir kent olduğunu belirterek ikili ilişkilerin daha da artırılması gerektiğine dikkat çekti. Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi. Azeri Büyükelçi ziyaretinde Başkan Şahin'e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever de eşlik etti.

Başkan Şahin: “Biz iki devlet tek milletiz”

Başkan Şahin: “Biz iki devlet tek milletiz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber