Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ocak 2018 - 16:48 Yorum: 0

Başkan Şahin: “Dualarımız Mehmetçiklerimiz için”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Dualarımız kahraman Mehmetçiklerimiz içindir. Sınırlarımızın güvenliği ve Suriye'de bir terör devleti kurulmaması...

Başkan Şahin: “Dualarımız Mehmetçiklerimiz için”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Dualarımız kahraman Mehmetçiklerimiz içindir. Sınırlarımızın güvenliği ve Suriye'de bir terör devleti kurulmaması adına verdiğimiz mücadelemiz Afrin'de de devam etmektedir. Kahraman Mehmetçiklerimize zaferler diliyorum" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de gerçekleştirdiği operasyonla ilgili açıklama yapan Zihni Şahin, "Ülkemiz iç ve dış terör saldırılarına karşı tavizsiz bir mücadele vermektedir. Suriye'de bir terör devleti kurulmak istenmiştir. PKK'ya sözde müttefiklerimiz tarafından 4 bin tır ve 2 bin uçak dolusu silah yardımı yapılmıştır. Bunlar devletimiz tarafından tespit edilmiş ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından pek çok sefer kararlı bir şekilde bu işin içinde olanlar uyarılmıştır. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımızın talimatı ile kahraman Mehmetçiklerimiz Suriye'de Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatmış ve terör unsurları vurulmuş, harekat başarılı bir şekilde icra edilmektedir. Aziz milletimiz birlik, beraberlik halinde ve dualarla bu harekâtı desteklemektedir. Hepimiz kahraman Mehmetçiklerimize dua etmekteyiz" diye konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Şahin açıklamasının devamında şunları kaydetti: "İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un milli marşımızda ifade ettiği gibi Türk milleti; "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım" duygularının sahibidir. Milletimizi hiçbir güç yıkamaz ve tehdit edemez. Hürriyetimize hiçbir güç zincir vuramaz. Ülkemizin içinde ve dışında mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize, polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize başarılar ve zaferler diliyorum. Yüce Allah hepsinin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun."

Başkan Şahin: “Dualarımız Mehmetçiklerimiz için”

Başkan Şahin: “Dualarımız Mehmetçiklerimiz için”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber