Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Spor 21 Haziran 2018 - 16:33 Yorum: 0

Başkan Şahin: “Kulübümüzün arkasında olacağız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık'ı ziyaret etti.

Başkan Şahin: “Kulübümüzün arkasında olacağız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık'ı ziyaret etti.

Başkan Şahin bir se önce kendisini ziyarete gelen Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu.

Kulüp tesislerinde samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Uyanık, Başkan Şahin'e yönetim olarak yaptıkları çalışmalar ve hazırlıklar konusunda bilgi verdi. Başkan Şahin ise Samsunspor'un Samsun'un öne çıkan markası ve en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirterek, "Hepimiz Samsunspor'un çok daha iyi yerlere layık olduğunu ve bunu başarabilecek kapasiteye de sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Yeni yönetimin tecrübesi ve azmiyle bunu başaracağına da gönülden inanıyoruz. Biz tüm Samsun olarak spor kulübümüzün arkasında olacağız. Beklentimizde ümitlerimiz de yüksek. Bu hedeflerin gerçekleşmesi adına Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak elimizdeki imkânlarla yanlarında olmaya devam edeceğimizi söylemek isterim. El ele vererek Samsunsporumuzu güzel günlerine yeniden kavuşturmak için çaba göstereceğiz. Sayın Uyanık ve ekibini de bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Uyanık tarafından Başkan Şahin'e isminin yazılı olduğu Samsunspor forması, Samsunspor logolu futbol topu ve Samsunspor tarihinin yer aldığı bir kitap hediye edildi.

Başkan Şahin: “Kulübümüzün arkasında olacağız”

Başkan Şahin: “Kulübümüzün arkasında olacağız”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber