Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Şahin: “Turizmi 5 ana hedefimizden biri olarak ilan ettik”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Turizm Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada, turizmi 5 ana hedeflerinden biri olarak...

Başkan Şahin: “Turizmi 5 ana hedefimizden biri olarak ilan ettik”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Turizm Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada, turizmi 5 ana hedeflerinden biri olarak ilan ettiklerini söyledi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın, Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Keleş, Bafra Turizm Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul buluşma programı ile ilgili olarak yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin farklı bölgelerinden buralara gelmiş bulunmaktayız. Hatta yurtdışından öğrenciler de Turizm Fakültemizde eğitim görmektedirler. Yarın hepimiz eğitimimizden sonra gideceğimiz yörelerde bizden beklentileri olan insanlara bilgilerimizi aktaracağız. Bu güzel programı bizlere sağlayan Belediye Başkanımıza, katılımlarından dolayı dekanımıza, turizm yüksekokul müdürümüze, çok değerli hocalarımıza, geleceğin teminatı öğrenci arkadaşlarıma şükran ve minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın, "Bugünlerde özellikle bir arada olmak çok kıymetli. Bir arada olmamıza vesile olan öğrenci konseyimize ve bizi her zaman destekleyen Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin ise her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Şahin ise, "Turizm, çok emek verdiğimiz bir konudur. Baframızın bu alanda önemli potansiyelleri bulunuyor. Biz önemli başlangıçlar yaptık. Turizmi Bafra'nın gündemine soktuk. Turizmin çeşitliliğini sağladık. Balon gezileri, yamaç paraşütü, damak tatlarımız, tarihi eserlerimiz, kültür yolu, Bafra Kuş Cenneti, tepen deliği, barajlarımız, İkiztepe kazıları, deniz fenerimiz, Çetinkaya Köprüsü, Asara Kale ve kral mezarları, çeşmelerimiz, Büyük Cami ve sayısız eserimiz ve potansiyellerimiz var. İki adet müzemiz oldu. Biz tüm bunları ilçemiz için çok önemsiyoruz. Turizmi 5 ana hedefimizden biri olarak ilan ettik. Kapıkaya Festivali'ni düzenledik. Müzemizi için kitapçık yaptık. Çeşitli tanıtım araçlarını kullandık. Bafra nokulu, lokumu ve pidesini her yere ulaştırıyoruz. Turizm uzun soluklu bir alandır. Biz bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği halindeyiz. Büyükşehir belediyemiz, Bafra Kuş Cenneti yollarını yaptı. Yamaç paraşütü alanında önemli sosyal donatılar yapılacak. Doğanca Mahallemizde butik otel bitme aşamasına geldi. Bazı binaları restore edeceğiz. Biz yaptık demiyoruz. Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz birlikte yapıyoruz diyoruz. Şimdi ise turizm çalışmalarımızı bir adım ileriye taşıyacağız. Bununla ilgili kısa bir süre önemli bir açıklamayı da hemşerilerimizle paylaşacağız. Bafra ekonomisini daha çok canlandırmak için yaptığımız çalışmalardan biri de turizmdir. Bunun yansımalarını zaman içinde göreceğiz. Baframızı hep birlikte Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılına inşallah hep beraber hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Şahin: “Turizmi 5 ana hedefimizden biri olarak ilan ettik”

Başkan Şahin: “Turizmi 5 ana hedefimizden biri olarak ilan ettik”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber