Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 17:43 Yorum: 0

Başkan Salih Hızlı, dünya ikincisini konuk etti

18 ile 24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Samsun'da yapılan "İşitme Engelliler Taekwando Poomse Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan, Akhisar Akarsu...

Başkan Salih Hızlı, dünya ikincisini konuk etti

18 ile 24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Samsun'da yapılan "İşitme Engelliler Taekwando Poomse Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan, Akhisar Akarsu Spor Kulübü sporcularından İbrahim Atamer, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın konuğu oldu.

Kulüp Başkanı ve antrenörü Emin Akarsu ve dünya ikinciliği elde eden Akhisarlı sporcu İbrahim Atamer, Başkan Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti. Azim ve disiplinli çalışmanın meyvesini aldığını ifade eden sporcu İbrahim Atamer hedefinin olimpiyatlar olduğunu kaydetti. 25 yıllık Taekwondo dünyasında Akhisarlı gençlere hizmet verdiklerini belirten antrenör Emin Akarsu, İbrahim Atamer'in azimli ve başarılı bir sporcu olduğunu, başarılarının önünün açık olduğunu ve 2017 olimpiyatlarına hazırlandığını ifade etti.

Başkan Salih Hızlı ve misafir olarak bulunan, Akhisar Belediyespor yöneticileri Harun Eryüksel, Süleyman İşçi ve Teknik Direktörü Cihat Arslan da sporcu İbrahim Atamer ve antrenörü Emin Akarsu'yu tebrik etti. Başkan Salih Hızlı başarılı sporcu çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Salih Hızlı, dünya ikincisini konuk etti

Başkan Salih Hızlı, dünya ikincisini konuk etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber