Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:33 Yorum: 0

Başkan Sarıalioğlu’ndan Minik Emirhan’ın İsteğine Karşılık

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu sınıfı öğretmeni İsmail Bakacak ve 4. sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu...

Başkan Sarıalioğlu’ndan Minik Emirhan’ın İsteğine Karşılık

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu sınıfı öğretmeni İsmail Bakacak ve 4. sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Emirhan Akyüzlü, mahallelerindeki sokaklarda engelli vatandaşların rahat bir şekilde dolaşmaları, yol ve kaldırımlara engelli rampası yapılmasını söyleyerek sorunun çözülmesi için Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na dilekçe yazdı. Emirhan, Başkan Sarıalioğlu tarafından kısa bir süre içerisinde isteğinin yerine getirileceği sözünü aldı.

Of Belediyesi olarak öncelikli hizmet gruplarının arasında çocukların önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of'un gerçek sahibi olan çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek bizim temel görevimiz. Emirhan, takdir edilecek bir davranış örneği göstererek mahallesindeki sıkıntısını bize iletti. İlçenin sorunları konusundaki hassasiyeti ve yaşadığı şehre duyduğu aidiyeti, bu davranışı ile bizlere gösteren çocuğumuz toplumun tüm kesimlerine örnek olmalı" dedi.

Çocukların her konudaki taleplerini alarak kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ettirdiklerini de belirten Başkan Sarıalioğlu, "Unutmayalım ki Of, gelecek nesillere teslim edilmek üzere geçmişin bize verdiği en önemli emanet. Biz de bu sebeple Of'un gerçek sahibi olan çocuklarımızla birlikte ilçeyi yöneterek geleceğe taşıyoruz" diye konuştu.

Başkan Sarıalioğlu ayrıca minik Emirhan'ı duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Sınıf öğretmeni Bakacak ve Emirhan da, talebi kısa sürede hayata geçirerek engelli vatandaşların güvenle sokakta dolaşmalarına yardımcı olan Başkan Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber