Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ocak 2021 - 12:48 Yorum: 0

Başkan Sayan: "Cumhurbaşkanımızın yokluğunda Kürtler çok büyük acılar çekecektir"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımızın yokluğunda Kürtler çok büyük acılar çekecektir....

Başkan Sayan: 'Cumhurbaşkanımızın yokluğunda Kürtler çok büyük acılar çekecektir'

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımızın yokluğunda Kürtler çok büyük acılar çekecektir. Herkes aklını başına alsın" dedi.

Sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yapan Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Dünü gördüm. Bugünü biliyorum. Lütfen tarihe not geçelim. Cumhurbaşkanımızın yokluğunda Kürtler çok büyük acılar çekecektir. Herkes aklını başına alsın. Davulun sesi uzaktan hoş gelir ama gerçekler hiç öyle değil. Dünü görenler bugünün kıymetini bilmelidirler. Son ahlar fayda etmez" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber